SUPRA Mini højttalerkabel, 1.6 mm² (Hvid) Forstør

SUPRA Mini højttalerkabel, 1.6 mm² (Hvid)

Ny vare

Supra Mini og Supra Classic højttalerkablerne er et godt standard højttalerkabel, som hæver sig over de alm. no-name/discount højttalerkabler ved at være fremstillet under strengere kvalitetskontrol, og derved er du sikret en renere kobberkvalitet. Dette bevirker at lydkvaliten er bedre end med de almidelige standard kabler, men også fortinningen af kablet gør at skin-effekten minimeres og hæver kvaliteten. Supra Mini/Classic har naturligvis ikke helt samme detaljeringsgrad som Rondo og PLY kablerne, men det er et stærkt kabel til prisen.

Supra Mini/Classic fåes i tykkelserne 1.6 mm², 2.5 mm² og 4.0 mm² og anbefales f.eks. til baghøjttalere i surround setup, og f.eks. til alle højttalere komplette anlæg under 5.000 kr.

Du bør vælge tykkelsen på kablet efter den fysiske størrelse af højttaleren, dvs. Mini 1.6 mm2. kablet til små satellit højttalere. Supra Classic 2.5 kablet kan med fordel anvendes til alm. reol/stander højttalere eller slanke gulvhøjttalere, og ikke mindst baghøjttalere, hvor kabeltrækket ofte er langt. Supra Classic 4.0 anvendes oftest til større gulvhøjttalere.

Såfremt man har et anlæg i en lidt højere klasse eller ønsker en højere detaljeringsgrad kan Supra Rondo og Supra PLY kablerne varmt anbefales... og jo der er forskel i lydkvaliteten og detaljerne. Oftest er det rent faktisk på højttalerkabler det er lettest at høre forskel i lyden, typisk bliver diskant/mellemtone området mere detaljeret og bassen bliver strammet op, dvs. hurtigere og mere kontant.

18,00 DKK

UDSOLGT